11 maart 2004

Agenda commissie Cultuur, Kennis en Economie 4 maart 2004 
 


vergaderdata


lijst niet te bespreken stukken


besluitenlijst 
4 maart 2004

 

Geachte dames en heren,

Hierbij nodig ik u uit voor de openbare vergadering van de Commissie Cultuur, Kennis en Economie op donderdag 4 maart 2004 om 20.00 uur in de commissiekamer van het stadhuis.

Bijgaand ontvangt u de bespreekagenda en de lijst niet te bespreken stukken. Indien u een punt van de lijst niet te bespreken stukken op de bespreekagenda wilt laten plaatsen, dient u dit uiterlijk vier werkdagen na verzending van deze agenda bij de griffier van de commissie gemotiveerd kenbaar te maken.

Vragen voor de rondvraag dienen schriftelijk ingediend te worden uiterlijk op de dag voor de vergadering. Het antwoord zal dan aan u worden medegedeeld in de vergadering.

Tevens ontvangt u de besluitenlijst van de commissie Cultuur, Kennis en Economie van 6 februari 2004.

Hoogachtend,
namens de voorzitter

Helma Horree
commissiegriffier.

1.

Opening.

 

2.

Inventarisatie sprekers.

 

3.

Vaststellen besluitenlijst commissie Cultuur, Kennis en Economie van 5 februari 2004.

Besluitenlijst

bijgaand

4.

Rondvraag.

 

5.

Vaststellen lijst niet te bespreken stukken.

Lijst niet te bespreken stukken

bijgaand

6.

Mededelingen.

 
     

7. a.

Subsidie-afspraken Lijm & Cultuur BV, terrein Delft Gelatine. (406008)
medewerker: J. Kaper, telefoon 015-2602325
e-mail: jkaper@delft.nl

Nota

Raadsvoorstel

Begeleidingsformulier

Bijlage      Bijlage

bijgaand
ondernemingsplan ligt ter inzage op het stadhuis

     

b.

Onderzoek vlakke vloertheaterzaal. (03/028204)
medewerker: R. Satijn/R. Weers, telefoon 015-2197956/015-2602322
e-mail: rsatijn@delft.nl / rweers@delft.nl

Nota

Begeleidingsformulier

Bijlage

(60 minuten voor 7.a. en 7.b.)

bijgaand

     

8.

Aanpak Breedband 2004. (406015)
medewerker C.J. van Laren, telefoon 015-2602232.
e-mail: cvlaren@delft.nl

Nota

Begeleidingsformulier

(45 minuten.)

       bijgaand
     

9.

Sluiting.

 

 

terug naar boven